Barista

ESPRESSO KÁVOVARY

PRÍSLUŠENSTVO KU KÁVOVAROM

Barista

Pôžitok z kávy je medzinárodný. Je produktom kultúry, povzbudzujúci, aromatický, plný radosti zo života. Otázka: "Nezájdeme si na kávu?" môže byť začiatkom skvelého priateľstva alebo veľkej lásky.

S automatickými kávovarmi NIVONA si môžete individuálne pripraviť skvelú kávu. Pre tých, čo obľubujú tradičnú alebo trendovú kávu, pre milovníkov espressa, začiatočníkov alebo fanúšikov mliečnej peny - z kávovarov piatich aktuálnych radov si iste vyberie každý svoj obľúbený model. Káva ešte nikdy nebola taká chutná a individuálna.

Systém AROMA BALANCE alebo "BARISTA IN A BOX"

Vďaka systému Aroma Balance teraz môžete nastaviť pre každý druh kávy tri rôzne chuťové profily: 




"Dynamic"


Jemné kyseliny, ľahká ovocná a príjemná chuť.




"Constant"


Jemne horký nádych, korenistá a plná chuť.                                                                                                  




"Intense"


Silná, korenistá, plná a výrazná horká chuť.

Výhoda systému Aroma balance:

Vďaka nemu ste veľmi flexibilní. Môžete meniť mnoho nastavení a tým aj chuť. Jednoducho môžete vyskúšať, ktoré nastavenia Vám prinášajú najväčší pôžitok a najlepšiu chuť. Harmonicky vyvážená káva alebo espresso s plnou chuťou, príjemnou horkosťou a silným extraktom - vďaka systému Aroma Balance dosiahnete stlačením jediného tlačidla kvalitu ako od baristu. 

Preto sme tento prvok nazvali jednoducho "Barista in a Box" a vytvorili sme preň aj špeciálnu značku.

Perfektná chuť na dosah:

Vývojári našich produktov trafili so systémom Aroma Balance do čierneho. Podarilo sa im rozšíriť a zlepšiť náš systém Aromatica.

Technika, ktorú nájdete v štyroch z piatich radov našich kávovarov, poskytuje maximálnu arómu a zároveň ideálnu vyrovnanosť extraktu. Extraktom rozumieme výluh rozpustných látok z mletej kávy, pomocou vody, vysokej teploty a tlaku vylisujú sa z prírodného produktu arómy, horčiny, kyseliny, tuky a minerály. Rozdiely v chuti vznikajú rôznou rýchlosťou prietoku vody, čím sa z mletej kávy uvoľňujú rôzne zložky, Umenie spočíva v schopnosti získať takú vyváženú zmes látok, aby vznikol chutný a bezchybný nápoj.